Wednesday, July 13, 2011

Boxy pouch





I decided to sew something quick tonight after our home loan consultant had left and I had cooked us a beautiful dinner ;) This boxy pouch will come handy in the upcoming travels. I quite like the fabrics as well!

2 comments:

  1. Anne, kaytitko tassa 'interfacing' kovettamaan kangasta, ja jos yes, niin minka vahvuista? Oon ostanut ihanan japanilaisen laukkukirjan ja aion uskaltautua kokeilemaan laukuntekoa. Ei ole mitaan kasityokokemusta, mutta monissa tarvitaan interfacing (mikahan se on suomeksi?). Kuinka sita kaytetaan?
    Kiitti! (Ihania naa sun tyot!)
    Terv Sanna N pohjoisesta :-)

    ReplyDelete
  2. Moikka Sanna!

    Se interfacing on kovikekangas kai suomeksi :) Ma kaytan sita oikeestaan kaikessa, mita teen. Siis kun puhutaan laukuista, pussukoista ja lompakoista. Koska teen suurimman osan niista ihan tavallisesta puuvillakankaasta, niin se ei yleensa oo tarpeeksi paksua kaytettavaksi ilman. Joku jykevampi kangas, niinku verhokangas jossa on se pinnote toisella puolella, vois menna hyvinkin ilman vahvikkeita.

    En muista tarkalleen, minka vahvuista kovikekangasta tahan Boxy pouchiin kaytin, mutta oletan etta se oli jotain mediumin kieppeilla. Ei siis mitaan sellasta, joka pysyy pystyssa omin voimin, mutta ei sita kaikista hienointakaan.

    Kasittaakseni interfacingin kanssa on sellanen nyrkkisaanto, etta sen ei sais olla jykevampaa kuin itse kangas. Muuten lopputulos voi olla vahan ruma. Ja siis interfacingia on kahdenlaista (tai siis naista ma tiedan!). Sellasta jossa on toisella puolella liimapinta ja se silitetaan kankaaseen kiinni tai sellanen joka vaan ommellaan kiinni tyon edetessa. Ma kaytan sita silitettavaa, koska mun mielesta on helpompi ommella kun on vahemman palasia huolehdittavana. Ma varmasti unohtaisin sen kovikekankaan, jos ne palaset lojuis irtonaisena ompelemiseen asti! Niin ja yks juttu viela; oon alkanu kayttamaan myos battingia (eli sellasta vanua) osassa laukkuja ja pussukoita myos. Se lisaa vahan volyymia toihin ja tietysti myos suojaa sisalla olevia tavaroita sitten kaytossa. Sen kanssa kannattaa vaan olla varovainen varsinkin pienempien laukkujen kanssa, ettei tuu laitettua liikaa fyllinkia :)

    Laitahan sitten kuvia tulemaan, kun oot saanu jotain valmiiksi! Musta on ihanaa nahda ihmisten tuotoksia :) Niin ja olkaa nyt varovaisia siella pohjosessa myrskyn keskella.

    ReplyDelete